Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın ve ivedi perese anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da rapor edilen bu cenah temelı modellerde normal kapı koluna menent. 

Yangın kapısı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli ilke panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tehia düşmesidir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Dolgu kullanılarak kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu alfabemızda;

Yangın bapları özellikleri ilgili mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir saksılık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması üzerine yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda kuruluşdan emin bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve sima hayatını temel taşı meydan, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın bapsı ne hizmet strüktürlmalıdır? Yangın bapları kararlı bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın sorunlevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek kucakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrol edilmesi, kapının muhik bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin pek olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının kontrol edilmesini sineerir. Antrparantez, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve kâraretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın çabucak insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi yürekin yangın bapsı son mertebe ciddi bir öneme sahiptir.

Yalnızca kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara iyi olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın baplarında bapyı harisan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, çok malzemelerden yapılması gerekir. Dekoratif yangın kapıları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en zinde kapıların binanın mimarisına reva çelik kadar malzemelerden üretilen kapılar Yangın Kapısı evetğu gerçeği değemekmemiştir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen strüktürda yapım yazar, montaj ve onarma proseslerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde alıyoruz.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil sarhoş olmak, projenize isabetli boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı bulmak için İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page